Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ


Πολλές παραστάσεις, καινούργιες προτάσεις, σας παρουσιάζω μερικές από αυτές που είδα.
Για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Δημήτρης Χόρν το έργο του Τζο Όρτον «τι είδε ο μπάτλερ» σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλο με έναν απίστευτο Γιώργο Γλάστρα στον ρόλο του ψυχίατρου και μια απολαυστική Λυδία Φωτοπούλου.
Στο θέατρο Παλλάς ξεκίνησε ο Βασιλιάς Λήρ σε σκηνοθεσία Λιβαθινού. Μια εξαιρετική παράσταση, μια μοναδική ερμηνεία από τον Νικήτα Τσακίρογλου και δυνατή ροκ μουσική από ζωντανή ορχήστρα.
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Δημήτρης Χόρν ο μονόλογος του Βασίλη Κατσικονούρη με τίτλο το μπουφάν της χάρλει. Μία μοναδική Άννα Παναγιωτοπούλου σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.
Το ΔΕ ΛΟΥΚ είναι μια ολόφρεσκη κωμωδία που παίζεται από τρεις ταλαντούχους ηθοποιούς στο void dance bar στο γκάζι.
Στο θέατρο Άλμα οι επικίνδυνες σχέσεις με τον Τάσο Ιορδανίδη και τη Θάλεια Ματίκα σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη. Πολύ ατμοσφαιρική παράσταση με πολύ καλές ερμηνείες.
Στο θέατρο Αγγέλων Βήμα κάθε Δευτέρα και Τρίτη το Rejected τα σπάει κανονικότατα. Άφθονο γέλιο από τους ηθοποιούς: χάρης αττώνης, μαρία μαμούρη, τία μενούτη, σωσώ χατζημανώλη, χάρης φλέουρας.
Τελευταίο και καλύτερο στο θέατρο Χώρα στην Αμοργού τα κρυφά απογεύματα. Ο έρωτας των δύο αντρών στην συντηρητική χώρα της Παλαιστήνης. Παίζουν: γιώργος βουβάκης, τάκης παρασκευόπουλος, ανέστης χρυσάφης.
Αυτό να το δείτε οπωσδήποτε.
Τα λέμε! Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: